Heb jij een vraag voor ons? Bekijk dan eerst deze pagina en kijk of wij jouw vraag op deze manier kunnen beantwoorden. Zo niet, stuur ons hier een berichtje.

Over de Smoofl ijsjes mix

Hoe lang kan mijn hond de ijsjes eten nadat ik ze gemaakt heb?

Ice Treats: idealiter binnen 14 dagen na het invriezen ervan.

Hoeveel ijsjes mag mijn hond per dag eten?

Als algemene regelen, hanteren wij: één ijsje per dag, dat mag!
Voor een kleine of middelgrote hond is 1 Small ijsje de perfecte portie. Voor grote honden kan je voor de Large vorm gaan.

Je hond mag tot 10% van zijn dagelijkse calorie-inname halen uit treats. 1 Small ijsje bevat evenveel calorieën als een halve banaan (31 kcal om precies te zijn), zodat je lieverd lekker kan Smooflen!

 

Vanaf welke leeftijd mogen honden de ijsjes eten?

We raden aan om je lieverd van zijn eerste Smoofl ijsje te laten proeven vanaf een leeftijd van 4 à 6 maanden, afhankelijk van het ras.
Grote honden zijn op 4 maand best al pubers, terwijl de kleine rassen daar wat langer over doen.
Een belangrijke is dat je het ijsstokje goed vasthoudt. Sommige honden worden wel héél enthousiast van zoveel Smoofl pret en het is de bedoeling dat ze enkel het ijsje opeten en niet het stokje. 🙂

Zijn de ijsstokjes inbegrepen?

Elk potje Smoofl mix bevat 12 houten ijsstokjes. Zo heb je meteen alles in huis om lekkere hondenijsjes te maken!

Combineer met de Smoofl ijsvorm voor superschattige ijslolly’s  in de vorm van een hondenpoot.

 
Waar kan ik Smoofl kopen?

Behalve op deze website kan je Smoofl ook bij je lokale dierenspeciaalzaak of dierenarts vinden. Bekijk onze store locator voor jouw dichtstbijzijnde winkel.

 
Kunnen paarden/katten de ijsjes ook eten?

Alle recepten zijn speciaal ontwikkeld voor honden.

We hebben al andere dieren zijn Smooflen. Deze beslissing laten we aan de baasjes in kwestie over. 😄

Bestellingen en verzendingen

Naar welke landen verzenden jullie?

Smoofl verzendt over de hele wereld. Als je bij de checkout je adres invult, worden de verzendkosten automatische berekend.

Als de berekening niet verschijnt, is dit omdat we jouw land nog niet in onze database zit. Contacteer ons en we bezorgen je het kostenplaatje.

Hoe lang duurt de levering?

Wij versturen je bestelling binnen maximaal 3 werkdagen nadat je ze plaatste. Hoe lang je pakket daarna onderweg is, hangt af van zowel je adres als de snelheid van de pakketjes leverdienst.

In normale omstandigheden, mag je uitgaan van:

– België & Nederland: levering binnen 2 werkdagen na verzending

– West-Europa: levering binnen 4 werkdagen na verzending

– Zuid- & Oost-Europa: levering binnen 10 werkdagen na verzending

– Buiten de EU: tot 14 werkdagen afhankelijk van de afstand van jouw land tot België

Kijk je zo uit naar je Smoofl-pakket dat je nie? Wij begrijpen dat volledig, daarom ontvang je van ons een tracking link zodat je jouw pakket op elk moment kunt opvolgen.

Help, ik heb de tracking e-mail niet ontvangen!

We versturen automatisch een e-mail met tracking nummer op het moment dat je pakket ons magazijn verlaat. Tijdens weekends of extreem drukke periodes kan het enkele dagen duren vooraleer je de e-mail ontvangt. We sturen deze naarhet e-mailadres dat je opgaf bij je bestelling.

Controleer de spam folder van je inbox, afhankelijk van de instellingen van je mailbox kan het mailtje daar terechtkomen.

Oeps, ik heb een fout gemaakt. Kan ik mijn bestelling annuleren?

We doen hier ons uiterste best voor! Als uw bestelling al verzonden is, dan kunnen we deze niet annuleren. Soms is ons magazijn supersnel (verzending binnen een uur na bestelling), dus meestal kunnen we dit niet. Neem contact met ons op als je jouw bestelling wilt annuleren.

Ik wil graag mijn Smoofl product terugsturen. Kunnen jullie mij helpen?

Absoluut. Bekijk ons retourbeleid hieronder….

Wat is het retour beleid?

RETOURS

Je kan je Smoofl producten terugsturen tot 14 dagen na ontvangst. Producten moeten ongebruikt zijn met een volledig intacte verpakking. Zodra wij jouw retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, zullen wij het product beoordelen en het vervolgens terugbetalen.

Wanneer je jouw bestelling naar ons terugstuurt, raden we jou aan om een traceerbare verzending te gebruiken, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retouren. Houd er rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor de verzendkosten.

De terugbetaling heeft alleen betrekking op het product en niet op de eventuele verzendkosten die je op je order betaalde.

PRODUCTEN OMRUILEN

Helaas bieden wij dit niet aan, maar voel je vrij om je product(en) te retourneren zodat we je geld terug kunnen storten. Je kunt dan vervolgens een nieuwe order op onze website plaatsen met de producten die je wil.

Zakelijk

Kan ik Smoofl in mijn winkel verkopen?

We vinden het heel fijn dat je dit overweegt! Klik hier, vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Contactformulier : handelaars

Let op: We ontvangen veel mailtjes en het kan dus tot 10 werkdagen duren voor je van ons hoort. We stellen jouw interesse op prijs stellen en doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij je terug te komen. Dankjewel voor je geduld.

Kan ik een btw factuur krijgen?

Vul je bedrijfsgegevens en BTW-nummer in wanneer je jouw bestelling plaatst. Vraag alvast de factuur door dit te noteren in het opmerkingenveld.

Ben je vergeten om de info te vermelden toen je de bestelling plaatste? Geen zorgen, contacteer ons en wij zullen ons best doen om je verder te helpen. 

HEB JE EEN VRAAG DIE WE NIET HEBBEN BEANTWOORD?

Neem dan hier contact met ons op.