Valentijn koekjes voor je furriend

Featured Video Play Icon

Valentijn koekje voor je hond ?

Is je hond voor jou ook een rots in de branding of je allerliefste lieveling? Bezorg jouw harige vriend de Valentijn die hij verdient met deze heerlijke zelfgemaakte hondenkoekjes!

Voor alle dog moms en dads die hun furriend extra willen verwennen met Valentijn bedachten onze chefs een gezond en Smoofl’icious recept voor Valentijn koekjes.

Ingrediënten

The classic bakmix

Tropical Delight bakmix

een stukje banaan

appel, fijne sliertjes

een stukje komkommer

hartvormige koekjessteker

een fijn penseel

Werkwijze

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Doe de classic bakmix in een kom en voeg 75 ml water toe. Doe de tropical bakmix in een andere kom en voeg 90 ml water toe. Kneed beide mixen enkele minuten tot een mooi deeg.

De bakmixen zijn glutenvrij. Hierdoor moet je langer kneden om het deeg samen te doen ‘plakken’. blijven kneden is de boodschap!

3. Rol zowel het Tropical als het Classic deeg fijn uit en steek hartjes koekjes tot beide degen op zijn.

4. Snij de koekjes met een mes middendoor tot je allemaal halve hartjes hebt.

5. Bevochtig het penseel met water. Neem 1 half Classic hartje en 1 half Tropical hartje. Bevochtig de de zijkant van beide halve hartjes. Duw de halve hartjes tegen elkaar zodat je weer een volledig hartje krijgt.

herhaal tot je halve hartjes op zijn

6. Leg de tweekleurige hartjes op een ovenplaat in de voorverwarmde oven. Ongeveer 15 minuten bakken of tot de koekjes krokant zijn.

7. ondertussen het stukje komkommer wassen, halveren en in kleine schijfjes snijden. het stukje banaan pellen, halveren en in plakjes snijden. fijne appelslierten maken.

8. Laat de koekjes afkoelen en schik ze op een bord. schik een schijfje banaan en een plakje komkommer op elk koekje. Werk af met een paar appelslierten.

Een fijne Valentijn met je furry friend!

Shop het recept

6,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *